09 April, 2010

Kejahilan Global...


Dalam kita berusaha membenci kaum yahudi zionis, iaitu satu kaum yang dilaknati Allah dari dahulu hingga ke hari kiamat, ada pula pihak yang cuba berbaik-baik dengan haiwan yang bertopeng manusia ini. Mereka membutakan mata dan memekakkan telinga apabila Si Bangsat Yahudi ini menyembelih saudara seagamaan kita di Palestin.


Pihak ini mungkin tidak faham apa-apa yang tertulis di dalam al-Qur'an, walaupun beberapa kali telah "mengkhatamkan" pembacaan kitabullah itu, atau sengaja membantah/menentang amaran Allah azzawajalla.

Al-Maidah: 82 "Sesungguhnya kamu dapati orang-orang yang paling keras permusuhannya terhadap orang-orang yang beriman ialah orang-orang Yahudi dan orang-orang musyrik..."

Al-Baqarah: 109 "Sebahagian Ahli Kitab (Yahudi dan Nasrani) menginginkan agar mereka dapat mengembalikan kamu kepada kekafiran, setelah kamu beriman, kerana dengki yang timbul daripada diri mereka sendiri setelah nyata nagi mereka kebenaran..."

Nota:
Al-Qur'an ialah kitab petunjuk bagi manusia untuk menuju jalan yang benar. Keadaan manusia akan selamanya gelap jika tidak diterangi dengan cahaya al-Qur'an. Seperti halnya orang yang berada di dalam suatu ruang tanpa sinaran cahaya, maka ia tidak akan dapat melihat benda-benda di sekitarnya. Begitu juga kehidupan yang kita hadapi tanpa panduan al-Qur'an. Al-Qur'an banyak menjelaskan sifat orang-orang Yahudi, terutamanya dalam aspek akidah, ubudiyah dan sosial.

Tetapi...Apa yang berlaku...


Malah ada yang berkata "Kami tidak boleh hidup tanpa barangan yahudi..."

Nota:
Sabda Rasulullah s.a.w.: "Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia (syaitan) telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikuti mereka dalam perkara-perkara kecil".

Sedang seluruh umat sejagat mengakui wujudnya konspirasi yang diatur oleh syaitan yahudi ini untuk menghancurkan umat Islam, kita pula cuba menafikannya...


Bukan itu sahaja, setiap seorang daripada kita telah menyumbang sebiji peluru...


 ...untuk dibenamkan oleh yahudi keparat ke kepala anak kecil yang tidak berdosa ini...


"Siapakah yang kejam, yahudi atau kita? Siapa yang jahil, yahudi atau kita?"


Read more...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...