01 April, 2013

David Villa kena azab Allah kata Christiano Ronaldo...

Christiano Ronaldo: Bagi saya, David Villa terkena azab daripada Tuhan umat Islam selepas dia menghina sahabat saya, iaitu Mesut Özil dengan mengatakan F#@K Muslims.Ozil sebelum beraksi selalu membaca doa dan dia marah orang menghina Islam kerana Islam adalah agamanya.Sejak akhir-akhir ini,Villa sering mengalami kecederaan yang berpanjangan secara berterusan. Yang terkini, dia terkena penyakit batu karang. Saya lihat sebelum insiden dia dan Ozil, dia merupakan pemain yang sihat dan cergas. Ozil pernah berkata pada saya bahawa itulah azab dan hukuman yang Villa terima selepas menghina Allah S.W.T.

Sumber dari facebook.com/DPPMalaysia 

Semoga Allah membuka pintu hati Cristiano Ronaldo untuk menerima Islam...
Read more...

Terima kasih Zul Kulim...

Terima kasih kerana keceluparan mulut engkau menghina agama Hindu, membuatkan berbondong-bondong orang India menzahirkan kebencian mereka kepada engkau dan parti anutan engkau (UMNO)dengan beralih sokongan kepada parti yang berpaksikan agama Islam, iaitu PAS (Parti Islam Se-Malaysia).

Saksikan...Kalau tuan-tuan tanya orang Hindu.. eh ane.. betul-betul cerita you sembah sapa.. [2x] ini tuhan kepala gajah ka.. ini murugan tongkat sampai 14 tingkat punya .. betul-betul cerita you sembah sapa.. dia akan kata apa..?Lepas ini kalau kau hina lagi tuhan mereka, mungkin nasib kau akan menjadi macam arwah Sosilawati....
Kalaulah Tuhan kita dihina, kita melenting. Apatah lagi orang-orang yang tidak beriman.

 

Ke manakah gamaknya Zul Kulim akan bermusafir selepas PRU13 ini?
Read more...

Kebencian yang melampau kepada seorang ulama...

Ulama ini telah mendapat pengiktirafan dunia...


Tetapi, orang yang buta hati kata "dia bapak kafir"...Ada pula yang mengatakan "dia jahil"...


Dan pelbagai lagi tuduhan...Ada yang menyamakannya dengan haiwan...Ada yang mencerca tanpa batas...Lebih dahsyat lagi, ada yang membenci sehingga mahu membunuh...Semua cercaan di atas dibuat bertujuan untuk mendapatkan "keuntungan duniawi" jangka pendek. Kebencian yang meluap-luap itu juga dibakar oleh media rasmi dan tidak rasmi penyambung lidah syaitan yang giat menghasut rakyat untuk membenci ulama dan menyanjung pengamal maksiat. Maka ada rakyat yang buta hati terperangkap dengan hasutan syaitan dan iblis laknatullah itu. 

Sedangkan... 

Menghina ahli ilmu dan orang-orang solih adalah salah satu sifat orang-orang kafir sekaligus salah satu ciri orang-orang munafik sebagaimana hal itu ditetapkan oleh al-Qur`an, salah satunya adalah firman Allah, “Kehidupan dunia dijadikan indah dalam pandangan orang-orang kafir, dan mereka memandang hina orang-orang yang beriman.” (Al-Baqarah: 211).Cukuplah Allah sebagai penolong kita dan Dia adalah sebaik-baik penolong.


 

Semoga Allah senantiasa melimpahkan rahmat kepada TGNA...

Read more...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...